Saffransglass – på kondenserad mjölk

Enkel saffransglass

Saffransglass – på kondenserad mjölk, är en krämig och enkel glass. Att blanda vispad grädde med kondenserad mjölk och en smaksättning är det nya sättet att göra glass på. Jag gjorde denna på saffran så den passar bra till julen. Mortla saffranet med strösocker för att få lös smakerna!

5 dl vispgrädde
1 msk strösocker
1 kuvert  saffran
1 burk kondenserad mjölk

  1. Mortla strösocker med saffran, häll i en skål med vispgrädde. Vispa fluffigt.
  2. Blanda ner kondenserad mjölk. Lägg i en burk med lock och ställ i frysen i minst 6 timmar.
  3. Ta fram din saffransglass – på kondenserad mjölk, ett par minuter innan den ska serveras.
Gilla och dela gärna inlägget.
error

2 kommentarer på “Saffransglass – på kondenserad mjölk”

    1. Prova kan man alltid 🙂 Men man kan ju smaksätta den med nästan vad man vill egentligen, men saffran i glass blir verkligen gott. Lycka till 🙂

Lämna ett svar