Det här är riktiga hastkakor som du blixtsnabbt drar ihop – Kokostoppar på 3 ingredienser. Det blir inte enklare än såhär. Ibland undrar man om man måste tumma på smakerna när man bakar med genvägar, men jag tror inte det i det här fallet. Jag upplever att det smakar precis som “vanliga” kokostoppar.
300 g kokosflingor
1 burk kondenserad mjölk
100 gram choklad
- Sätt ugnen på 180 grader. Förbered en plåt med bakplåtspapper.
- Blanda kokos med kondenserad mjölk i en stor bunke. Klicka ut klickar, ca två matskedar, till toppar eller bollar på plåten.
- Grädda dem i ca 10 minuter. Kakorna ska bli gyllene.
- När kakorna svalnat – smält chokladen och ringla över.
Kokostoppar på 3 ingredienser är goda som de är. Men ett tips är att smaksätta dem med rivet citronskal eller vanilj. Man kan också doppa dem i chokladen istället för att ringla den över.



Gilla och dela gärna inlägget.